Waarom IPP Printers?

IPP Printers bestaat uit een hecht team dat al jaren met elkaar samenwerkt. Wij zijn er dan ook trots op dat wij het al meer dan 25 jaar mogelijk maken om de leukste boeken, mooiste magazines en meest inspirerende brochures in Europa te lezen.

Ons doel is om het proces van aanvraag tot levering volledig uit handen te nemen van ondernemers en uitgeverijen. IPP Printers ontwikkelt zelf geen producten. Ieder zijn vak. U de inhoud, wij de realisatie/productie. Met andere woorden wij ontzorgen u,  denken mee en werken vanuit een passie voor drukwerk.

Bij IPP Printers werken wij voor u en doen wij ons uiterste best om elk project zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Uitdagingen die tijdens het productieproces ontstaan gaan wij samen met u aan. De kracht van IPP Printers ligt in het ondersteunen en meedenken vooraf en tijdens het volledige proces.

Nog voordat een productie van start gaat denken wij mee over de verschillende mogelijkheden voor uw project. Mocht het project al volledig uitgedacht zijn dan gaan wij hier mee aan de slag . Dankzij onze jarenlange kennis en expertise is uw unieke maatwerkproject op de juiste plek.

IPP Printers | In print we trust

IPP Printers is een testament van ons gezamenlijke succes. We zijn al meer dan 25 jaar trots op onze samenwerkingen en onze partners.

Peter Jonkers

Directeur
IPP Printers
Foto van Peter Jonkers werkzaam bij IPP Printers in Breda.

Elk project is uniek en door u met zorg samengesteld. Wij willen het kwalitatief beste product leveren en dat verdient onze volledige aandacht.

Marcel Bouwma

Productiebegeleider
IPP Printers
Foto van Marcel Bouwma werkzaam bij IPP Printers in Breda.

Wat leuk is aan werken bij IPP Printers? Het klantcontact! Het isfantastisch om met klanten in contact te zijn en te brainstormen over ideeën.

Ankie Hopmans

Accountmanager
IPP Printers
Foto van een vrouw middelbare leeftijd werkzaam bij IPP Printers