Brochures

Een brochure kan de eerste indruk zijn die uw bedrijf op klanten maakt. Een blijvende indruk creëren, daar kunnen we u mee van dienst zijn. Naast boekwerken, magazines en kartondruk specialiseren we ons een kwart eeuw in het maken van brochures.

man op voorkant glimlachend
Geniet of gelijmd?
Geniet
Gelijmd

Een tastbare beleving

Een brochure moet kunnen inspireren, motiveren tot een aankoop of leiden tot een contactmoment. De kwaliteit moet uw (potentiële) klant doen stilstaan. Scherpe foto's, duidelijke tekst en illustraties met goed overkomende kleuren zijn hierbij ontzettend belangrijk.

Bij IPP Printers merken we dat de drang naar brochures steeds meer terugkomt. Het gevoel van papier, de geur van inkt en de beleving die dit creërt maakt uw product bijna tastbaar. De mogelijkheden voor het afwerken van brochures zijn ruim. Een dispersielak of UV lak op uw cover is geen probleem. Het gebruik van PMS kleuren en het toevoegen van bijlagen behoren ook tot de opties.

De luxe auto vakantie brochure van TUI

Keuzestress? Wij helpen u verder.

De dikte van het papier, het formaat of juist het type afwerking (geniet of gelijmd) zijn belangrijke vragen. Wat is hierin juist? Bij IPP Printers willen we met onze 25 jaar ervaring uw project ondersteunen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u inspiratie opdoen voor uw (nieuwe) project? Wij adviseren u graag.