Met trots presenteren wij onze nieuwe collega.

Een oplettende bezoeker zal onlangs hebben gemerkt dat wij de vacaturepagina van onze website hebben aangepast. Waar wij kort geleden nog een vacature voor productiemanager open hadden staan is deze reeds vervuld. Met trots introduceren wij onze nieuwe collega Joyce.

Passie voor het vak

"Een aantal jaar geleden ben ik het vak ingerold via mijn oude werkgever: New Edition Stationery. Hier ben ik begonnen als verkoper binnendienst en doorgegroeid naar productontwikkeling. In overleg met licentiehouders en klanten heb ik geholpen bij het ontwikkelen van agenda's, ringbanden, schriften en zelfs rugtassen. De mogelijkheid om creatief te zijn, het opvolgen van producties en het bewonderen van het uiteindelijke resultaat vind ik het mooiste aan het vak."

Een stap vooruit

"Hoe ik bij IPP Printers terecht ben gekomen? Mijn ex-collega Margriet attendeerde me op de vacature die op jullie website stond. Ik kende IPP Printers al van de periode dat ik bij mijn vorige werkgever werkte. We hebben een aantal leuke producties  bij IPP ondergebracht. De samenwerking was altijd plezierig waardoor het direct vertrouwd voelde. Daarnaast sluit het ontzettend goed aan bij de vakkennis die ik al heb!"

Het verschil maken

"Mijn doel bij IPP Printers? Het verschil maken en mijn kennis gebruiken waar het nodig is voor de klanten. Ik denk dat ik door mijn jarenlange ervaring een mooie toevoeging kan zijn aan dit hechte team. Ik sta altijd open voor een gesprek en vind het fijn om input te geven. Vragen? Mail of bel me en ik help je zo goed mogelijk."

10-11-2021 | Breda, Nederland

Bedankt voor het lezen.

Joyce Osterop | IPP Printers