Hoe gaan we te werk? 

Specificaties en advies
Wanneer alle specificaties bekend zijn, dan kun je een offerte aanvragen met alle gewenste specificaties. Elke klant heeft bij ons een vaste contactpersoon. Zo weet iedereen bij wie hij terecht kan en ook daardoor weten we de wensen van de klant goed na te streven.

Mochten de specificaties nog niet helemaal bekend zijn. Dan helpen we graag met het adviseren. Bel of mail je contactpersoon en wij zorgen voor het beste advies. Mocht je nog geen contactpersoon bij ons hebben? Vul je gegevens in via onze contactpagina of bel naar ons kantoor, we helpen graag!

 Inplannen order
Wanneer onze klant onze offerte akkoord bevindt, gaan we de order inplannen. Hierbij worden de specificaties nog een keer gecontroleerd en ook de leverdatum wordt (indien mogelijk) vastgelegd. Bij vragen wordt er overlegd, zo voorkomen we problemen tijdens het proces. Zo wordt hier ook de kleur van de kapitaalbandjes en/of leeslintjes vastgelegd (indien bekend) en het definitieve afleveradres. Ook worden de omslagtekening gereed gemaakt (bij hardcovers) of de rugdikte van het omslag (bij softcovers) doorgegeven.

Productieproces
De order is ingepland en staat in de wacht totdat de bestanden ontvangen zijn. Wil je graag weten hoe je een bestand goed moet aanleveren? Vraag ons naar de aanleverspecificaties.

Wanneer de bestanden bij ons ontvangen zijn, worden deze zorgvuldig gecontroleerd door de studio. Mocht er iets opvallen, dan laten ze dit zo snel mogelijk weten zodat dit aangepast kan worden. Na deze zorgvuldige blik van de studio, wordt er van de bestanden een digitale proef gemaakt. Deze wordt naar de klant gestuurd ter goedkeuring. Mocht de klant dan nog een foutje zien, kan er nog een correctiepagina verstuurd worden.

Wanneer de boeken klaar zijn voor transport, stuurt de planning ons een seintje waarna wij onze klant informeren. 

Mocht je hierna nog vragen hebben of graag advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

2-4-2024 | Laura Schouw