De originele homepage van de website uit 2009

homepage of IPP Printers website in 2014

De homepage van de website in 2020

homepage of IPP Printers begin 2021

De vernieuwde homepage gelanceerd juli 2021

Ipp Printers new homepage 2021

Overzichtelijk, informatief en interessant.

Direct een nieuwe aanvraag indienen, onze recente projecten met specificaties bekijken of gemakkelijk in contact komen. Het is nu allemaal mogelijk.

Het vernieuwen van onze website. Waar te beginnen? Een mooie, onbekende uitdaging om als team aan te gaan. Als er een mooi sprongetje gemaakt mag worden naar onze expertise; drukwerk, dan is het relatief simpel. Voordat een boek wordt gedrukt moet je beginnen bij de inhoud en de structuur.

Eerst moesten we wat duidelijkheid voor onszelf creëren. Wat proberen we over te brengen, wie willen wij bereiken en wat is ons uiteindelijke doel? Deze vragen hebben we intern als team en samen met professionals besproken. We kwamen uit op een overzichtelijke basisstructuur waarbij tijdens het eerste bezoek aan de homepage al duidelijk moet worden wie IPP Printers is en wat wij doen.

Oké, de basis staat. We weten waar we heen willen en wat we met onze website willen bereiken. Wat nu? Content! Net zoals bij een magazine blijf je lezen om de artikelen, illustraties en de inhoud. Maar is de inhoud voor elke bezoeker even relevant? Nee. Dus gingen we op zoek naar een middenweg. Content die relevant is voor zowel potentiëel nieuwe klanten als partners die al met ons bekend zijn. Beeldmateriaal van recente projecten zoals het boek Dante's Goddelijke Komedie: de Hel of juist een uitleg over het verschil tussen hard- en softcover boeken.

Last but not least, onze gezamenlijke kennis en het persoonlijke contact. Hetgeen waar wij, volgens klanten, in uitblinken. Uiteindelijk is het ons doel om voor elk maatwerk product een zo geschikt mogelijke offerte aan te bieden waar kwaliteit voorop staat. Om sneller in contact te komen en echt goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om een aanvraag zo duidelijk mogelijk te krijgen. Hier willen wij graag bij helpen. Daarom proberen we via de website de barriere om contact op te nemen zo klein mogelijk te maken, zodat we nóg beter en sneller van dienst kunnen zijn. Mocht het nou om een boek, magazine of spellendoos gaan, wij willen samen kijken wat mogelijk is.

Vragen of opmerkingen over onze nieuwe website, of wil je feedback geven? Klik dan hier en stuur direct een mail of bel ons via: +31(0)76-521-7025

02-08-2021 | Breda, Nederland

Bedankt voor het lezen.

Dylan | IPP Printers