BOEKEN

Boeken drukken en binden is een passie die wij niet kunnen loslaten. Oorspronkelijk was dit de reden van het oprichten van IPP (Imprinta Publishing Projects). Profiteer van onze ruime ervaring van meer dan 15 jaar boeken maken in binnen- en buitenland.

Partnerships
We drukken en binden mooie boeken in België, maar ook in China bij Hung Hing. Zwart/wit of romandruk produceren we dan weer beter met Duitse partners. De traditionele combinatie van drukken en binden van 4-kleurendrukwerk is al sinds lange tijd in Polen en Slovenië geconcentreerd. Daar kennen wij al vele jaren de betrouwbare producenten en hebben wij dankzij de vele producties sterke relaties en partnerships opgebouwd.

Advies en bemiddeling
Klanten komen natuurlijk bij ons voor een correcte offerte voor hun boekproductie. We kunnen, wanneer u dat wenst, echter veel meer voor u betekenen op het gebied van redactie, fotografie, vormgeving, distributie en opslag.

Welk type boek u wenst uit te geven, zwart/wit, fullcolour, met soft- of hardcover, gelijmd of gebonden... de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u graag bij de realisatie van uw boek en hebben voor u de juiste drukkerij. Helaas kunnen wij u niet van dienst zijn voor het drukken van 1 of 10 exemplaren. We zijn gespecialiseerd in grotere oplagen.

Wij nodigen u van harte uit onze portfolio te bekijken, dan heeft u alvast een idee van de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie of een offerte opmaat helpen wij u graag. Neemt u dan alstublieft contact met ons op.