PARTNERS

Samenwerken
IPP Printers is gespecialiseerd in drukwerk. Sinds 1996 geven we strategisch advies en bieden praktische oplossingen. Onze klanten lopen uiteen van het bedrijfsleven tot de overheid. 

Om vraagstukken op te lossen, is het noodzakelijk op een transparante manier samen te werken met onze partners. Daardoor signaleren we trends en helpen wij klanten die optimaal te benutten. We hebben naast de hoofdvestiging in Breda, ook een kantoor in Edegem (Belgie). 

Weiss-Druck
Weiss-Druck is gevestigd aan het drielandenpunt in Monschau vlakbij Aken. Het is een Duits familiebedrijf, dat behoort tot de top 10 in Europa. Georg Weiss is de 4e generatie die deze prachtige drukkerij verder uitbouwt.

Hung Hing
De Hung Hing drukkerijengroep werd in 1950 in Hong Kong opgericht. Inmiddels is deze groep uitgegroeid tot een van de grootste van China met drukkerijen in Hong Kong en juist over de grens in China in Shenzen, Heshan en vlakbij Shanghai in Wuxi. Daarnaast is Hung Hing groothandelaar in Europees en ander Westers papier en beschikt het over een eigen golfkarton-fabriek.