OVER ONS

Historie
IPP Printers werd in samenwerking met een Duitse drukkerij opgericht in 1996 door Govert Eggink. IPP stond toen voor Imprinta Publishing Projects, het accent lag aanvankelijk voornamelijk op de ontwikkeling en productie van kookboeken. 

Expertise
Vanaf het millennium ging IPP Printers zich meer en meer toeleggen op advies en inkoop van vellen- en rotatiedruk. Onze klanten konden onze gevarieerde expertise wel waarderen en het duurde dan ook niet lang voordat onze belangrijkste drukkerijen zelf verzochten om hen exclusief te vertegenwoordigen als agent. Zo werd IPP Printers een uniek exclusief verkoopbureau voor druk & bind capaciteit in Europa en China.    

IPP is er voor u
Sinds 2009 is IPP Printers onderdeel van de Weiss Groep. Behalve Weiss-Druck vertegenwoordigt IPP Printers tevens Hung Hing. Jaar na jaar blijft IPP Printers gestaag groeien. Dat is te danken aan haar solide partners, de expertise van het eigen team en de unieke combinatie van drukkers en binders. Dankzij het brede aanbod is de klant er zeker van dat steeds de beste productiemethode wordt aangeboden voor ieder project.    

Ga naar onze partners »